DVD - Arvostelu

Lastentarhan kyttä DVD arvostelu kansi

Lastentarhan kyttä

Kindergarten Cop 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Toimintaelokuvien tappokoneena (yhteensä yli 200 vahvistettua tappoa) aikaisemmin viihtynyt Arnold Schwarzenegger kokeili 1980-luvun lopussa ja 1990-luvun alussa koomikonlahjojaan muutamassa Ivan Reitmanin ohjaamassa komediassa. Tuloksena oli nuoremmalle yleisölle suunnattua verrattain tasokasta, toiminnalla ja draamalla höystettyä kevyttä viihdettä, joka löysi katsojia myös hieman ikääntyneemmänkin yleisön joukosta.

Yksi näistä elokuvista on rentouttavan jouhevasti etenevä Lastentarhan kyttä. Elokuvassa Schwarzenegger esiintyy uralleen hyvin tyypillisessä roolissa kivenkovana kyttänä, joka on omistanut koko elämänsä yhden pahamaineisen huumekauppiaan kiinniottamiseen. Uusin johtolanga johdattaa Arskan syrjäiseen pikkukaupunkiin, josta hän uskoo löytävänsä etsimänsä diilerin ex-vaimon ja pystyvänsä suostuttelemaan tämä yhteistyöhön kanssaan. Ensin hänen on kuitenkin soluttauduttava opettajaksi paikalliseen lastentarhaan, jota hän epäilee parin pojan käyvän.

Narkkareihin ja puukkojunkkareihin tottunut köriläs joutuu tarhassa arvaamattaan täysin uudenlaiseen ”vihamieliseen” ympäristöön, jossa hän ei voikaan ratkaista kaikkia pattitilanteita aseellaan. Tästä asetelmasta elokuva veisteleekin ne parhaimmat vitsinsä Arskan yrittäessä kuumeisesti laatia uusia sotasuunnitelmia.

Heikohko kuvan ja äänen tarkkuus. Lisukkeina traileri (4:3 / DD 2.0) ja faktaruutuja. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ivan Reitman
Pääosissa: Arnold Schwarzenegger Penelope Ann Miller Pamela Reed Ross Malinger
Tarina: Murray Salem Herschel Weingrod Timothy Harris
Kuvaus: Michael Chapman
Musiikki: Randy Edelman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1990Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Egmont) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään