DVD - Arvostelu

The Office 2. tuotantokausi DVD arvostelu kansi

The Office 2. tuotantokausi

The Office The Complete Second Series 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Brittiläinen tv-huumori on laaja käsite. Uutta tuppaa koko ajan, ettei perässä meinaa pysyä. Konttori, eli DVD-kielellä the office, on jo klassikko, vaikka aika ei juurikaan ole ehtinyt tuoretta tuotantoa kullata.

Toimistoelämän irvailu ei varsinkaan sarjakuvissa ole mikään tuore idea. Sarjan voima on omaperäisessä tyylissä, joka ei yritä olla liian hauska. Huumori suuntautuu aika tavalla ihmiseen itseensä. Toimintaa seurataan puolidokumentaarisesti, hieman Alfien hengessä. Aika perverssiä on sekin, että toimistohelvetissä elävät pitävät sarjasta.

Konttori joutuu toisella tuotantokaudella sopeutumaan, kun lopetetun Swindonin toimipisteen työpaikkansa säilyttäneet sijoitetaan Sloughiin. Käytännön psykologian luonnonlahjakkuus, aluejohtaja David Brent (Ricky Gervais) joutuu koville uuden esimiehensä Neilin takia. Moppitukkainen hännystelijä Gareth (Mackenzie Crook) kärsii mustasukkaisuudesta.

Toisen tuotantokauden kuuden osan tahti ei notkahda, mutta käsikirjoitus olisi pysynyt vetävämpänä ilman lapsellisten kaksimielisyyksien viljelyä. Teinien suosio nostaa tai laskee peukalon, kun tv-huumorista on kyse.

Tv-tason kuva kärsii vain hieman kohinasta ja aliasing-välkynnästä. Stereo-ääniraita toistaa dialogin selkeästi, eikä yritäkään muuta. Kahden levyn laitoksessa toinen levy on pyhitetty ekstroille: 13 min. poistettuja kohtauksia, 8 min. epäonnistuneita kohtauksia ja 20 min. videopäiväkirja. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ricky Gervais jaStephen Merchant
Pääosissa: Ricky Gervais Martin Freeman Mackenzie Crook
Tarina: Ricky Gervais Stephen Merchant
Kuvaus: Andy Hollis

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2002Kesto: 174 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 111516EAN: 6438044041859

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään