Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

X-Men: First Class

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Ryhmän esinäytökseksi kirjoitettu esisosa näyttää kuinka hahmot löysivät toisensa ja loivat maineensa maailmanpolitiikan näyttämöillä. Kennedyn valtakauteen näppärästi sijoittuva elokuva löytää paljon tekstuuria 60-luvun Oxfordista, Kylmän sodan taistelukentiltä ja keskitysleireille palaavista takaumista. Ilahduttavinta kuitenkin on, että hulppean eepoksen draama tuntuu toimivan uskottavasti ja suvannottaman taloudellisesti. Silti tämä on elokuva, joka uppoaa ennen kaikkea ryhmä X:n faneihin, sillä muut jääneevät helposti päivittelemään runsaita taustoituksia ja sikäli rönsyilevää tarinan kaarta.

Erinomainen kuva pysyy hyvin mukana toiminnassa, vaikka muutama otos siellä täällä - huomattavammin Magneton viimeinen lähikuva - jää pehmeäksi. Valtaosin jälki on erottelevaa, vakaata ja luonnollista. Elävä ääniraita värittää tapahtumia asiallisen energisellä, mutta silti säännöstellyllä äänimaailmalla. Ekstroissa hyvä moniosainen making of (70 min.), poistettuja kohtauksia (14 min.), eriytetty musiikkiääniraita, käsikirjoituksesta elokuvaan -toiminto ja mutanttiestintäpeli. Yhdellä levyllä. Elokuva on julkaistu osana "X-Men and the Wolverine: Adamantium Collection" -boksia, jonka elokuvat arvostelemme oppaassa erillisinä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Matthew Vaughn
Pääosissa: James McAvoy January Jones Michael Fassbender Rose Byrne Kevin Bacon
Tarina: Jane Goldman Jamie Moss Josh Schwartz
Kuvaus: John Mathieson
Musiikki: Henry Jackman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2011Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112705077
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään