DVD - Arvostelu

Meren raivo DVD arvostelu kansi

Meren raivo

The Perfect Storm 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Vetinen helvetti jos mikä. Tätä elokuvaa suositellaan vain uimataitoisille. Eeppisiin mittoihin pyrkivä tehoste-elokuva, jonka suurin puute on tyypillinen: henkilöhahmoihin on vaikea kiintyä. Kotiväki on piirretty tarkemmalla pensselillä kuin itse sankarit.

Myönteistä on kaksi jännittävää kohtausta (vaijeri ja hai) ja hollywoodilaisittain poikkeuksellinen loppu.

Tarjoaa eurooppalaisen PAL-kuvan parhaimmillaan eikä ääniraidan jykevyydessäkään ole huomauttamista. Jo levyn amerikkalainen versio oli kuvanlaadultaan erinomainen. Teatterissa kuvasuhde oli tätä laajempi (2.39:1), joten kuvaa on joko rajoitettu reunoilta tai sitten sitä on hieman venytetty. Häiritsevää se ei joka tapauksessa ole. Kuuluu ehdottomasti suurelle kankaalle, sillä toiminta huuhtoutuu vesimassoihin.

Perfect Stormin jenkkiversion piti alunperin sisältää paljon ennakkokohua aiheuttanut RCE-suojaus, joka estäisi levyn käytön multiregioneiksi muutetuissa koneissa. Suojausohjelmaa ei tästä levystä millään aluekoodilla löydy.Ekstroissa storyboard-galleria, traileri, soundtrack-promo, kuvamontaasi, lavastetaidetta ohjaajan kommenteilla, elokuvamusiikkia (4 min), myrskyn todellisuuden kokeneiden kommentteja (5 min), HBO First Look (20 min) ja kaikkiaan kolme kommenttiraitaa. DVD-ROM-osuudessa webbilinkki, minidokumentteja elokuvan tekniikasta ja virtuaaliteatteri. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Wolfgang Petersen
Pääosissa: Mark Wahlberg George Clooney
Tarina: Sebastian Junger William D. Wittliff
Kuvaus: John Seale
Musiikki: James Horner

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2000Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen Anamordinen 2.28*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Egmont) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään