Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Guardian - meripelastaja

The Guardian 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Takaa-ajetun ja Täydellisen murhan ohjaaja rakentaa sinällään kaavamaisesta Top Gun -reinkarnaatiosta, viihdyttävän tuoreen, hengittävän kertomuksen meripelastajien rankasta arjesta. Kevin Costner tekee karismaattisen suorituksen vanhana konkarina, jonka on koulutettava seuraava sukupolvi meripelastajia. Yllättäen myös Ashton Kutcher alkaa vähitellen löytää oman tiensä, ja on tässä pitkälti Pete Mitchellin pohjalta muovatussa roolissaan jopa hyvä. Costnerilla tuntuu olevan huonoa karmaa luonnon voimien kanssa, sillä aivan kuten Waterworldissä, tässäkin trooppinen myrsky tuhosi elokuvan lavasteita.

Vaikuttava audiovisuaalinen elämys. Kuva on kauttaaltaan elävän terävä ja puhdas, aivan kuten hyvän HD-kuvan tuleekin olla. Lievää rakeisuutta on havaittavissa hetkittäin, mutta tämä ei haittaa kuvan yksityiskohtien toistoa. Myös väritoisto on hienosti kohdallaan, ajoittain tarkoituksellisesti kylmä, mutta läpeensä luonnollisen kylläinen. Ääniraita on sisällöllisesti ilahduttavan pirteä, tasapainoinen ja toiminnan tullen vakuuttavan tehokas. Musiikin käyttö on onnistunutta, eikä huoneen täyttävää tilakuvaa käy moittiminen.

Ekstroissa vaihtoehtoinen loppu ohjaajan alustuksella (HD 3 min.), hyvä sarja poistettuja kohtauksia ohjaajan ja käsikirjoittajan kommentein (HD 7 min.), making of (11 min.) ja dokkari meripelastajista (6 min.). Kannessa luvattua ohjaajan ja käsikirjoittajan kommenttiraitaa levyltä ei löydy. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Andrew Davis
Pääosissa: Kevin Costner Ashton Kutcher Sela Ward
Tarina: Ron L. Brinkerhoff
Kuvaus: Stephen St. John
Musiikki: Trevor Rabin

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2006Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
PCM5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203505EAN: 8717418120986
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään