DVD - Arvostelu

Afrikan salaisuudet DVD arvostelu kansi

Afrikan salaisuudet

Secondhand Lions 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Mae (Kyra Sedgwick) jättää poikansa Walterin (Haley Joel Osment) maaseudulle isosetien luo kesähoitoon. Hub ja Garth (Robert Duvall ja Michael Caine) eivät ole ihan tavanomaisimpia maalaissetiä. Mae antaa pojalleen tehtäväksi ottaa selvää vanhojenherrojen paljonpuhutun salaisen omaisuuskätkön sijainnista. Walter on kuitenkin kiinnostuneempi setien tarinoista menneiltä ajoilta. Lastenelokuvien mallia noudattaen Hub ja Garth eivät alkuun ole lainkaan ilahtuneita nuoren Walterin uteliaisuudesta, mutta välit lämpenevät ajan kuluessa ja yhteisten intressien löytyessä. Hellyttävien sukupolvien välisten keskustelujen lisäksi Afrikan salaisuudet kuvaa loppuopetusta myöten väkevästi vanhusten vahvaa elämänhalua. ”Keho saattaa vanheta, mutta mieli säilyy nuorena.” Vahva sanoma takertuu myös katsojaan.

Väritys on mahtava. Ison rahan voima näkyy realistisena toistona, myös terävyys häikäisee. Ainoa miinus on, että joidenkin kohtausten mauttomia studiokulisseja ei onnistuta rahallakaan peittelemään. DD5.1 soi laajalla, myös musiikin osalta. Takakaiutintoisto on kirkas. Ei ekstroja. (VA)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Tim McCanlies
Pääosissa: Haley Joel Osment Robert Duvall Michael Caine
Tarina: Tim McCanlies
Kuvaus: Jack N. Green
Musiikki: Patrick Doyle

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2003Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 110711EAN: 438044015157

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään