4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

The Prestige

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Näppärä palapelijännäri kahdesta taikurista (Hugh Jackman ja Christian Bale), jotka antautuvat ammatillisen ylpeyden ja karvaiden menetysten saattelemana koston kierteelle. Pakkomielteeseen pureutuva näytelmä on kirjoitettu elegantin nohevasti, eivätkä tieteen ja magian välillä taiteilevat tapahtumat ole liioin rautalangasta väännettyjä tai itsestäänselviä. Myös 1890-luvun Lontoo antaa oman värinsä tapahtumien taustana.

Toinen katselukerta - olkoonkin, että välissä on vuosia - todistaa, että tämän elokuvan kohdalla salaisuuden tunteminen ei onnistu pilaamaan katselunautintoa. Hyvä trippi.

HD:n ja UHD:n välillä keikkuva kuva on välähdyksittäin komean erotteleva ja luonteva, mutta keskimäärin jälki jää tavanomaisen HD:n tasolle. Moitteettoman vakaa kuva on mustemaisen tummasävyinen ja väritoistoltaan hehekeä, jos ei aina HDR-leiman arvoinen.

Kolmen levyn boksi sisältää elokuvan 4K- ja HD-versiot omilla levyillään sekä kolmannen lisukelevyn. Ekstroissa mm. viisiosainen making of -dokumentti, kuvagallerioita ja traileri. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Christopher Nolan
Pääosissa: Hugh Jackman Christian Bale Michael Caine Scarlett Johansson Rebecca Hall Andy Serkis Piper Perabo David Bowie
Tarina: Jonathan Nolan Christopher Nolan Christopher Priest
Kuvaus: Wally Pfister
Musiikki: David Julyan

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2006Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112740818

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään