Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Negotiator

Neuvottelija 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Panttivankitilanteiden neuvotteluspesialisti Samuel L. Jacksonia yritetään lavastaa likaiseksi kytäksi, mutta tämä ei suostu vajoamaan kanveisiin ilman taistelua. Mies pistää kaiken ammattitaitonsa peliin paljastaakseen syylliset, vaikka se tarkoittaakin rajan ylittämistä, jonka toisella puolen on vain ajan kysymys ennen kuin entiset - mädät omenat tai vain työtään tekevät - työkaverit päästävät hänestä ilmat pihalle.

Ajatuksella kynäilty jännäri löytää lihaa kalutusta tarinasta ja luo upeasti tunnelmaa osin haavoittuvalla, diehardmaisella miljööllä, mutta ennen kaikkea kahden ilmiömäisen näyttelijän, Samuel L. Jacksonin ja Kevin Spaceyn, kautta. Oma osansa on myös Graeme Revellin iskevällä ääniraidalla ja taustamaiseman tarjoavalla Chicagolla.

Erinomainen, upean filmimäinen ja hallittu kuva pysyy hyvin toiminnassa mukana savusta, kaihtimista ja moninaisista valaistusolosuhteista huolimatta. Erottelevuuden osalta anti ei ole referenssimateriaalia, mutta helposti kiitettävää tasoa kuitenkin. Mukaansatempaavan energinen ääniraita loistaa musiikin käytössä ja toistaa myös dialogin ja tehosteet uskottavasti. Ekstroissa making of -dokumentti (17 min.), pari tositarinaa neuvottelijoiden työstä (7 min.) ja traileri. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: F. Gary Gray
Pääosissa: Samuel L. Jackson Kevin Spacey
Tarina: James DeMonaco Kevin Fox
Kuvaus: Russell Carpenter
Musiikki: Graeme Revell

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1998Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
VC-1 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 100943EAN: 5051895025376

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään