Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Happy Feet

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Keisaripingviinien yhteiskunnassa vain popidolit jatkavat sukuaan, joten step-tanssiin hurahtaneen pikku tamppajaan vanhemmat ovat syystä huolissaan kun pienokainen ei osaa luikautella serenadeja. Vaikeuksien kautta tie johtaa kuitenkin huimaan seikkailuun, joka avartaa maailmaa ja lämmittää myös katsojan mieltä aivan eri lailla kuin elokuvan traileri olisi antanut ymmärtää. Tämä ei ole vain kylmää bittiloistoa, vaan poikamaisen hauska ja lämminhenkinen seikkailu, joka taitaa myös musikaalisen ilmaisun.

Levollisen häiriötön ja kristallin terävä kuva, joka toistaa myös värit moitteettoman puhtaasti. Animaatio on vaikuttavan dynaamista ja suorastaan hätkähdyttävän sulavaliikkeistä. Upea ääniraita yltää ajoittain huikeisiin sfääreihin, halliten niin karnevaalimaisen hulabaloon, tribaalitaonnan kuin pieteettisen jännityksen luonnin. Tilakuva on hyvin hallussa ja myös matalia taajuuksia luodataan tehokkaasti. Muusiikkiraidalla kuullaan mm. Queeniä, Backstreet Boysia, Beegeesiä, K.D. Langia, Pinkiä, Lionel Richietä, Elvis Presleytä, Beach Boysia ja Princeä. Myös suomenkielinen dubbaus on onnistunut, joskin alkuperäinen vetää vielä voiton – varsinkin kun kappaleet kuullaan kuitenkin englanniksi. Alkuperäisraidalla huulisynkka tuntuu heittävän hieman alkukappaleessa, mutta sen jälkeen asiaan ei enää kiinnitä huomiota.

Runsaissa, mutta keskinkertaisissa ekstroissa 3 musavideota, traileri, kaksi puolivillaista dokkaria steppauksesta (10 min.), mainoshenkinen making of (13 min.), improvisoitu espanjan oppitunti (5 min.), tarinaltaan hieman samankaltainen Merrie Melodies klippi "I love to sing" (8 min.) ja kaksi poistettua kohtausta, joista ensimmäinen tarjoillaan ohjaajan alustuksin (4 min. / HD). Ekstrat on tekstitetty suomeksi. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: George Miller
Pääosissa: Robin Williams Brittany Murphy Hugh Jackman Nicole Kidman
Tarina: Warren Coleman John Collee George Miller Judy Morris
Kuvaus: David Peers
Musiikki: John Powell

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2006Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
VC1 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1 EX
PCM5.1 (E
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 203772EAN: 7321946140975

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään