DVD - Arvostelu

Total Recall - Unohda tai kuole DVD arvostelu kansi

Total Recall - Unohda tai kuole

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Phillip K. Dickin romaaniin "We Can Remember It For You Wholesale" perustuva tieteisseikkailu miehestä (Arnold Schwarzenegger), joka ostaa egotripin muisti-implanttina ja herää marsilaisen vastarintaseikkailun pääosassa. Näppäränä kujanjuoksuna alkava tarina muuntautuu kosmiseksi salajuoneksi, joka perustuu ahneudelle, mutta löytää lopulta humaaneja ja yllättävän vihreitä arvoja.

Elokuvan tulevaisuuden visio on teknisiltä puitteiltaan hauskan antiikkinen peltikotteromaisine autoineen ja möhkälemäisine läppäreineen ja videosoittimineen, mutta itse erikoistehosteet eivät näytä puoleksikaan huonoilta armottomasta teräväpiirtokuvasta huolimatta.

Heti alusta vaikuttavan laadukas kuva, vaikkakin myöhemmin koetaan huonojakin kohtia. Ritilät eivät juurikaan värise. Huom: R1 oli ei-anamorfinen, joten parannusta entiseen. Tehokasta, iskevää audiota etukaiuttimissa, mutta surroundeihin ei ole riittänyt miksattavaa - ei ainakaan nykypäivän vaatimusten mukaista materiaalia. 7 min. dokumentti, tiiseri ja traileri. Lisäksi nk. pääsiäismuna eli kätketty ekstra: mene trailerin kohdalla sivuun ja näet Total Recall -yhtiön mainoksen, joka pyöri elokuvan metrokohtauksessa sankarin takana. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Paul Verhoeven
Pääosissa: Arnold Schwarzenegger Sharon Stone Michael Ironside Ronny Cox
Tarina: Ronald Shusett Dan O'Bannon Gary Goldman
Kuvaus: Jost Vacano
Musiikki: Jerry Goldsmith

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1990Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään