DVD - Arvostelu

AVP2 - 2-Disc Extended Combat Edition DVD arvostelu kansi

AVP2 - 2-Disc Extended Combat Edition

AVP2 Requiem 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Ensimmäinen Alien vs. Predator sai kriitikoilta lastillisen päälleen. Etelämanner kuitenkin toimi hyvin miljöönä, ja predatorien myyttisiä ulottuvuuksia osattiin hyödyntää. Sontalastin olisikin voinut laskea vasta tämän jatko-osan päälle. Kun edeltäjä painotti Predator-ilmaisua, kakkososa muistuttaa enemmän Alien-kuvastoa.

Avaruusalus laskeutuu Coloradon syrjäseuduille Alienin tapettua kuljettajan. Alienin ja Predatorin risteymä alkaa kylvää tuhoa, ja tuimailmeinen Predator lähtee selvittelemään tilannetta kotiplaneetaltaan.

Otusten tuonti maanpäälle toimi hyvällä huumorilla Predator 2:ssa. Alieneissa ei maapalloa olekaan hyödynnetty. Eipä olisi kannattanut nytkään tässä eräänlaisessa Predator IV/Alien VI:ssa.

Näyttelijöistä ei löydy minkäänlaista osaamista. Sekään ei paranna asiaa, että juoni on ollut tekijöille välttämätön paha.

Tässä tapauksessa pitäisi toimia edes audiovisuaalisesti kiitettävällä tavalla. Päinvastoin, kuva näyttää auttamattomasti liian tummalta. Kun suurin osa toiminnoista tapahtuu pimeässä predatorin suljettua ydinvoimalan, katsojan täytyy koko ajan pinnistellä ymmärtääkseen, mitä ihmettä otukset oikein touhuavatkaan. Luultavasti tämä toimi valkokankaalla paljon paremmin. Ääniraita soi perin rutiininomaisesti eikä luo tilantuntua kunnolla. Ekstrat ovat lopulta paljon itse elokuvaa mielenkiintoisempia: kaksi kommenttiraitaa, yhteensä noin 83 min. dokumentit ja kuvagalleria. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: The Brothers Strause
Pääosissa: Steven Pasquale Reiko Aylesworth John Ortiz
Tarina: Shane Salerno Dan O'Bannon Ronald Shusett Jim Thomas John Thomas
Kuvaus: Daniel Pearl
Musiikki: Brian Tyler

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2007Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 205906EAN: 6438044133752
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään