Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Star Trek - 2-Disc Special Edition

Star Trek 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Star Trek -saagan uudelleenkäynnistys siirtää kelloja ajassa taaksepäin aikaan, jolloin koko kööri oli vielä koulunpenkillä. Suuren mittaluokan pelastusoperaatio vetää tuoreet kokelaat tositoimiin ja Enterprise saa ensimmäisen miehistönsä. Prequel-ratkaisu toimii erittäin hyvin ja elokuvan mielenkiintoisinta antia onkin tutustua tuttujen hahmojen nuoruuden vaiheisiin. Itse pääjuoni kuolontähtineen ja kostoineen on taattua moneen kertaan testattua tähtirekeä.

Viitseliäästi loihdittu tähtiooppera näyttää ja kuulostaa hyvältä. Kuva ei ole ehdottoman terävä, mutta toisto on vivahteikasta ja hallittua. Moderniksi scifielokuvaksi väritoisto on myös jätetty miellyttävän luonnolliseksi ainaisen superfluoresenssikäsittelyn sijaan. Ääniraita hoitaa tehtävänsä hyvin, mutta unohdettavasti.

Kahdella levyllä, joten ekstroja riittää. Päälevyllä rennon puhelias ja verrattain informatiivinen tekijöiden kommenttiraita, jolla kuullaan ohjaajaa, tuottaja Bryan Burkia, tuottaja Damon Lindelofia ja käsikirjoittajia Roberto Orci ja Alex Kurtzman.

Varsinaisella ekstralevyllä pitkä lista lisukkeita trailereista ja poistetuista kohtauksista monenlaisiin koosteisiin. Erillismaininnan arvoisia ekstroista ovat elokuvaa mukavasti täydentävät poistetut kohtaukset kommentein (14 min.), making of (17 min.), kooste vanhan uudistamisesta (20 min), pikkukiva kooste mokia kuvauksista (6 min.) ja kokoelma elokuvan trailereita. Lisäksi mukana on koosteita näyttelijävalinnoista (29 min.), aluksista (25 min.), avaruusoliosta (17 min.), planeetoista (16 min.), rekvisiitasta ja puvustuksesta (9 min.), äänisuunnittelusta (12 min.), musiikista (6 min.) ja Gene Roddenberrystä (9 min.). Pakan pohjalla vielä suppea interaktiivinen triviapaketti aluksista. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: J. J. Abrams
Pääosissa: Chris Pine John Cho Ben Cross Bruce Greenwood Simon Pegg Zachary Quinto Winona Ryder Zoe Saldana Karl Urban
Tarina: Roberto Orci Alex Kurtzman Gene Roddenberry
Kuvaus: Dan Mindel
Musiikki: Michael Gacchino

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Tuttu komentosilta on kokenut onnistuneen muodonmuutoksen
Tuttu komentosilta on kokenut onnistuneen muodonmuutoksen
Uusi miehistö
Uusi miehistö
Kapteeni Kirk pääsee toteuttamaan Luke Skywalker -fantasioitaan jääplaneetalla sijoittuvassa jaksossa, joka on kuin Tähtien sodasta
Kapteeni Kirk pääsee toteuttamaan Luke Skywalker -fantasioitaan jääplaneetalla sijoittuvassa jaksossa, joka on kuin Tähtien sodasta
Zoe Saldana
Zoe Saldana
Bruce Greenwood
Bruce Greenwood
USS Enterprise jää elokuvassa lopulta vähälle huomiolle
USS Enterprise jää elokuvassa lopulta vähälle huomiolle

Tekniset tiedot

Vuosi: 2009Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 209880EAN: 7332431994706

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään