Netflix - Arvostelu

Maggie DVD arvostelu kansi

Maggie

 

Elokuva:

Pasifistinen zombie-kertomus isästä (Arnold Schwarzenegger), joka joutuu näkemään tyttärensä (Abigail Breslin) muuttuvan vähitellen kullannupusta mullanhajuiseksi tappajaksi.

Tavanomaisen tieteiskauhutarinan kainalosta löytynyt tarina on mielenkiintoinen ajatusleikki, joka asettaa jälkikasvun rakkauden ja kasvavan vaaran uhmaamisen saman katon alle. Lopputuloksena on eräänlainen käänteinen kasvutarina, jossa kotoa lähtö on loppullisempi käänne kuin opintielle lähtö tai omien siipien etsintä perusteinidraamassa.

Schwarzennegger luo vähin elein verrattain uskottavan isäpapan, joka ei hahmona yksinään ehkä vakuuttaisi, mutta saa Arskan aiemmista rooleista riittävästi momenttia elävien kuolleiden kanssa nokkapokkasille ryhtymiseen. Niin ikään moni elokuvan vaihe - erityisesti tytön itsenäinen vaeltelu - tuntuu uhmaavan röyhkeästi uskottavuutta, mutta kokonaisuus kantaa kuitenkin mielenkiinnon vaivatta yhden katselukerran yli. Vääjäämätön loppu sortuu kliseiseen runoiluun.

Hyvä kuva ääni. Alkupeäinen kuvasuhde. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Henry Hobson
Pääosissa: Arnold Schwarzenegger Abigail Breslin Joely Richardson
Tarina: John Scott

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2015Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.35
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Netflix) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään