Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Courage Under Fire

Tulikokeessa 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Omia ampunut eversti (Denzel Washington) tarrautuu sankarillisen naislentäjän (Meg Ryan) tarinan yksityiskohtien selvittelyyn tehdäkseen jotakin oikein. Koruttomasta armeijan kuvastaan ja monilla eri tavoin rappiolle ajautuvista hahmoistaan huolimatta elokuva jää jokseenkin elottomaksi kuvaukseksi yhden miehen anteeksiannon etsinnästä.

Muun muassa elokuvillaan "Intohimon tuulet" ja "Viimeinen samurai" vakuuttaneelta ohjaajalta tämä on suorastaan hämmästyttävän tunteeton elokuva. Sotaelokuvakaan tämä ei ole, vaikka muutamat pienimuotoiset toimintajaksot on sinällään toteutettu viitseliäästi. Lähinnä kyseessä on hyvin toteutettu, tarinaltaan keskinkertainen rikosjännäri. "Kunnian miehet" ilman oikeussalia tai suurta loppukliimaksia.

Levollinen, väritoistoltaan luonteva ja myös verrattain tarkka kuva. Lievää värinää on hetkittäin havaittavissa, mutta ongelmaksi asti tästä ei ole. Ääniraita on voimakkaan dynaaminen vuorotellessaan tapahtumien selvittelyn ja sotatakaumien välillä. Myös tilakanavia hyödynnetään hyvin, pääasiassa luotisateen ja kopterien kautta.

Ekstroissa ohjaajan rauhallinen mutta asiapitoinen kommenttiraita, hyvä triviatekstitys ja traileri (hd-laajakuva / DD5.1). Ekstrat on ansiokkaasti tekstitetty suomeksi. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Edward Zwick
Pääosissa: Denzel Washington Meg Ryan Lou Diamond Phillips Michael Moriarty Matt Damon Scott Glenn
Tarina: Patrick Sheane Duncan
Kuvaus: Roger Deakins
Musiikki: James Horner

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1996Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: 20th Century FoxKuva:
MPEG-2 1.85*
Ääniraita: DTS-HD 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99909EAN: 7391772563255

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (20th Century Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään