Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Surf's Up - Tyrskyn ratsastajat

Surd's Up 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Ennakko-odotuksia vetreämpi surffiseikkailu pingviinistä, joka matkaa etelämantereelta tropiikkiin tavoitellakseen unelmiaan suuren idolinsa jalanjäljissä. Reality TV-henkinen toteutus kummastuttaa aluksi, mutta antaa lopulta aivan riittävästi tilaa tapahtumien rullata omalla painollaan. Tarina jää hyvin ohueksi keitokseksi, mutta tunnelma on rento ja myös suomenkielinen dubbi toimii huumorilla.

Viitseliäs tietokoneanimaatio luo onnistuneesti pehmeän aurinkoisen surffipäiväunen tunnelmaa ja voittaa sen ilmeikkyydessä minkä häviää terävyydessä ja värikylläisyydessä. Alkuperäiskielisellä Dolby TrueHD 5.1 -ääniraidalla kuullaan ääninä mm. Shia LaBeoufia, Jeff Bridgesiä ja James Woodsia kun taas suomenkielisellä DD5.1 -raidalla ääninä ovat mm. Antti L.J. Pääkkönen, Vesa Vierikko, Sara Welling, Sasu Moilanen ja Petteri Summanen. Molemmat raidat ovat puhtaan selkeitä ja laajentavat paikoin myös tilakuvaa hillitysti.

Ekstroissa kaksi tekniikkapainotteista kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein (HD 5 min.), koosteita (HD yht. 44 min.), Lauryn Hillin musiikkivideo ja kuvagalleria. Sokerina pohjalla vielä kaksi Chubbchubbs -lyhytelokuvaa (HD 10 min.) suomeksi tekstitettynä. Kommenttiraitoja lukuun ottamatta ekstrat on kattavasti tekstitetty suomeksi. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ash Brannon Chris Buck
Pääosissa: Shia LaBeouf Jeff Bridges James Woods
Tarina: Don Rhymer Ash Brannon Chris Buck Christopher Jenkins Christian Darren Lisa Addario
Musiikki: Mychael Danna

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2007Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 205174EAN: 5051160219479

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään