Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Koston liekki

Man On Fire 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Ridley ja Tony Scott ovat elokuvamaailman kuuluisin epäsuhtainen veljespari. Koston liekki on yleensä altavastaajaksi jääneen Tony Scottin paras elokuva sitten True Romancen. Se kertoo alkoholisoituneesta hallituksen palkkamurhaajasta (Denzel Washington), joka saa turvamiehen pestin Meksikossa. Elokuvan alkupuolella kuvataan pikkutytön (mainio Dakota Fanning) ja elämänhalunsa menettäneen miehen suhdetta tarkkaavaisesti.

Christopher Walkenin ja Mickey Rourken roolit ovat lähinnä silmänlumetta. Elokuvan vahvuuksiksi jäävät uskottavuus ja realismi. Scott uskalsi leikata loppuun ei-hollywoodmaisen lopun. Toisella katselukerralla hieman häiritsee ylenpalttinen jeesus-allegoria, mutta se ei laske tähtiä.

Laadukas kuva ja tyylikäs ääniraita. Musiikkivideomaista nopeaa leikkausta käytetään onneksi vain parissa erikoiskohtauksessa, esimerkiksi takaumissa, mutta niihin se sopii hyvin. Ridley-veljen elokuvasta Gladiator tuttu gregoriaaninen musiikki häiritsee hieman. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, 13 min. dokumentti, poistettuja kohtauksia kommentein (6 min.), kohtaus eri kuvakulmista, kuvakäsikirjoituksena ja käsikirjoitusotteena, kuvagalleria, musiikkivideo ja kolme traileria ja neljä tv-mainosta, musiikkivideo ja kuvagalleria. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Tony Scott
Pääosissa: Denzel Washington Mickey Rourke Dakota Fanning
Tarina: A.J. Quinnell Brian Helgeland
Kuvaus: Paul Cameron
Musiikki: Harry Gregson-Williams

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2004Kesto: 146 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 109808EAN: 6438044038460

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään