Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

X-Men Origins: Wolverine

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Sodassa sankarit taotaan, joten ei liene ihme, että Wolverinen (Hugh Jackman) syntytarina hakee vauhtia Yhdysvaltain sisällissodasta, Maailmansodista ja Vietnamista päätyen vasta viimeksimainitun jälkimainingeissa kypsän supersankarin tasapainoon. Tasapainoilua vaatii myös suhde toisille urille lähteneeseen veljeen (Liev Schreiber), joka myös omaa teleskooppiteräaseiden kantoluvan.

Vauhdikas ja asiallisen synkistelevä toimintataru on perimmiltään Jackmanin yhden miehen show siinä missä miehen Broadway-urakin, mutta skooppi ei jää suppeaksi ja sivuhahmojen kirjo on tässäkin mittava. Draamaa mukaan mahtuu nyt enemmän kuin yhdessäkään aiemmassa osassa ja sen sävy on aavistuksen verran edeltäjiä aikuisempi.

Komea kuva toistaa rikkaat miljööt sotatantereista Kanadan vuoristomaisemiin ilahduttavan vivahteikkaasti ja erottelevasti. Visuaaliset erikoisetehosteet eivät ole aivan edelliselokuvien tasolla, mutta kuitenkin aivan riittäviä ajamaan asiansa ilman vatsanväänteitä. Yrmy ääniraita takoo sotarumpuja asiallisesti ja osaa pitää mielenkiintoa yllä myös suvannoissa.

Ekstroissa ohjaajan turhan referoiva kommenttiraita, suhteessa parempi tuottajien kommenttiraita, nelikanavainen kuva-kuvassa-raita, keskustelu Stan Leen ja Len Wein kanssa (16 min.), making of (12 min.), poistettuja kohtauksia ohjaajan kommentein (10 min.) ja koosteet hahmoista (54 min.), helikopterikohtauksesta (6 min.) ja ensi-illasta (6 min.). Yhdellä levyllä. Elokuva on julkaistu osana "X-Men and the Wolverine: Adamantium Collection" -boksia, jonka elokuvat arvostelemme oppaassa erillisinä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Gavin Hood
Pääosissa: Hugh Jackman Liev Schreiber Danny Huston Ryan Reynolds
Tarina: David Benioff Skip Woods
Kuvaus: Donald McAlpine
Musiikki: Harry Gregson-Williams

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2009Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112705077

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään