DVD - Arvostelu

Harry Potter ja Azkabanin vanki DVD arvostelu kansi

Harry Potter ja Azkabanin vanki

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Kolmas Potter-romaani oli siihen astisista jännittävin, eikä elokuvaversio tee poikkeusta. Vauhdikas meno saa hyvän tasapainon mieltä kiihottavista keksinnöistä.

Ankeuttajat ovat suorastaan loistava symboli nykypäivän työkavereista tai sitten allegoria mielen järkkymisestä. Toteutus ei jää miksikään köyhän miehen sormusaaveiksi.

Myös synkeän hahmon ritari Sirius Musta (Gary Oldman) ja uusi professori Lupin (David Thewlis) tuovat imua tarinaan.

Michael Gambon korvasi ennen kuvauksia menehtyneen Richard Harrisin velhokoulun johtajana. Suurin muutos oli kuitenkin se, että turhan lapsenomainen Chris Columbus väistyi ohjaajantuolilta Äitiäs kanssa –elokuvastaan tutun Alfonso Cuarónin eduksi.

Latinot ymmärtävät jännitteiden tärkeyden. Kokonainen teos ei tämäkään ole, vaan vanhojen cliffhanger-perinteiden mukaisesti katsoja viritetään odottamaan seuraavaa,

Laadukas kuva ja ääniraita. Kahdella levyllä. Ekstroissa kolme viimeistelemätöntä kohtausta (2 min.), 11 min. kirjailija J.K. Rowlingin ja elokuvantekijöiden haastattelu, 44 min. näyttelijöiden haastattelu, 15 min. hevoskotkan ja ankeuttajien luomisesta, kolme peliä, interaktiivinen kiertoajelu makeiskaupassa ja luokkahuoneessa, 4 min. eläinkouluttajista, karaokea, kolmen osan trailerit, tietokonepelin ennakkokatselu. DVD-ROM –osiossa Tylypahkan aikajana ja keräilykortteja. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Alfonso Cuaron
Pääosissa: Daniel Radcliffe Gary Oldman David Thewlis Robbie Coltrane Ralph Fiennes
Tarina: J.K. Rowling Steve Kloves
Kuvaus: Michael Seresin
Musiikki: John Williams

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2004Kesto: 136 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään