DVD - Arvostelu

Bats - Lepakot DVD arvostelu kansi

Bats - Lepakot

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Köyhän miehen linnut. Jättiläislepakot muuttavat ihmisiä guanoksi Gallupissa, Teksasissa. Elokuva ei juurikaan pelota, vaikka on nk. aikuisten versio. Henkilöhahmot on muovailtu pahvilaatikoista. Tosikkomainen lähestymistapa, ei jälkeäkään esimerkiksi Piraijan huumorista. Elokuvan nimi on suomennettu vain alkuteksteihin.

Vaikka Panavision-koossa, saattaa olla lievästi rajattu. Alkuteksteistä pyyhkiytyy pieni osa ulos ruudusta, mikä saattaa johtua myös tv:n overscannista. Hyvä levy muuten. Laadukas, hyvin pimeissä kohtauksissa ihmisten kasvoja toistava kuva. Tehokeinona kuvakulmia lepakoiden silmin. CGI-tehosteet ovat paikoin liian selviä, välillä ylletään korkeaan tasoon. Asiaankuuluva ääniraita. Ekstroissa "Bats Abound" -dokumentti, ohjaajan ja pääosan esittäjän Lou Diamond Phillipsin kommenttiraita, valmista jälkeä verrataan storyboardeihin, still-kuvia, filmografiat, musiikkikooste ja traileri.

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Louis Morneau
Pääosissa: Lou Diamond Phillips Dina Meyer Bob Gunton Leon Carlos Jacott
Tarina: John Logan
Kuvaus: George Mooradian
Musiikki: Graeme Revell

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1999Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.30*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Egmont) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään