DVD - Arvostelu

The Hard Corps DVD arvostelu kansi

The Hard Corps

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Hyvä B-luokan toimintaelokuva ex-sotilaasta (Jean-Claude Van Damme), joka pestataan entisiä kotikulmiaan kohentavan mustan liikemiehen henkivartijaksi. Toimintajaksot on toteutettu, jos ei vaikuttavasti, niin ainakin verrattain asiallisesti ja myös audiovisuaalinen ilmaisu on ilahduttavan viitseliästä. Vakavaksi toimintaelokuvaksi tätä ei voi väittää, mutta onnistuneen pokerinaamainen videoviihdyke tämä ehdottomasti on. Paikoin näyttelijöiden kykyä pitää pokkansa hölmistyttävissä olosuhteissa täytyy suorastaan ihailla.

Oma hilpeyden aiheensa on elokuvan dialogi, joka tuntuu viljelevän niitä kuluneimpia vakiofraaseja kuin kunnianosoituksena menneille elokuvilla - tästä malliesimerkkinä lopun hölmistyttävä "My God, I'm too late" -heitto. Samoin kunnianosoitukselta tuntuu tarinaan leivottu Bodyguardmainen romanssi päämiehen siskon (Vivica A. Fox) kanssa.

Miellyttävän terävä, levollinen ja väritoistoltaan sekä hallittu että tyylikkään tumma ja lämminsävyinen kuva. Äänitaita on niin ikään korkeatasoinen ja yhtälailla tehosteiden kuin dialoginkin osalta ongelmaton. Musiikkiraita kaipaisi hieman lisää ytyä, mutta toimii silti kohtalaisesti. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Sheldon Lettich
Pääosissa: Jean-Claude Van Damme Vivica A. Fox
Tarina: Sheldon Lettich George Saunders
Kuvaus: Douglas Milsome
Musiikki: Joseph Metcalfe

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2006Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203207EAN: 5051160194318

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään