Netflix - Arvostelu

Into the Storm DVD arvostelu kansi

Into the Storm

Myrskyn silmässä 

Elokuva:

Yllättävän komea pikkubudjetin elokuva keskilänteen iskevistä tornadoista ja niiden ympärillä syystä tai toisesta kameroiden kanssa pörräävistä ihmisistä. Tehosteet toimivat upeasti ilmassa ja maan pinnalla, eikä takavuosien Hollywood-räinä Twister tunnu tämän jälkeen enää ollenkaan kovalta.

Hahmot ovat stereotypioita, mutta perin eläviä sellaisia, ja niinpä sekä draama että jännitys toimivat mukavasti. Kaiken huipuksi dialogikaan ei tunnu aivan kunnianhimottomalta ajantuhlaukselta kuten niin monesti tässä luokassa. Tämä onkin helposti komein ja iskevin budjettiluokan katastrofiviihdyke miesmuistiin, ja samalla mainio osoitus siitä mihin ilman megabudjettiakin voidaan päästä.

Komea kuva ei kalpene pätkääkään ison luokan katastrofiviihdykkeiden rinnalla. Tornadot kehittyvät uskottavasti ja pyörivät maita ja mantuja vimmaisesti sähköjohtoja katkoen, tulta imien ja irtaimistoa heitellen. Ääniraita luo vakuuttavasti myrskyn tunnelmaa, eikä hetkittäin heräävä musiikiraitakaan ole huono. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Steven Quale
Pääosissa: Richard Armitage Sarah Wayne Callies Matt Walsh Max Deacon Nathan Kress
Tarina: John Swetnam
Kuvaus: Brian A. Sears
Musiikki: Brian Tyler

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2014Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Netflix) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään