Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Bridesmaids

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Hämmästyttävän ylistäviä arvioita maailmalta kerännyt komedia morsiusneidoista, jotka läpikäyvät omaa kauheaa kankkustaan yhden häiden alla. Alkoholin läträämisestä ei ole kyse, mutta ilman sitäkin kaveriporukka tuntuu löytävän kaikki alemmuuden tilat yhtä hyvin kuin örveltävät miehet muissa elokuvissa. Tasa-arvoa ehkä, mutta odotettu lennokas komedia tämä ei valitettavasti ole.

Tapahtumien keskiössä on Annie (Kristen Wiig), jonka elämä tuntuu löytävän yhden pohjakosketuksen toisensa jälkeen. Viimeinen niitti on kun ystävän häiden alla yksi muista morsiusneidoista yrittää päästä kaasoksi kaason paikalle ja omia hänen vanhimman ystävänsä. Tästä alkaa kivuliaiden tilanteiden värittämä rappioralli, joka kuitenkin komediallisesti jää vaivaantuneeksi ja junnaavaksi. Kulunut huumori perustuu pääosin vääriin reaktioihin ja suusta päästettyihin sammakoihin - yhden hahmon osalta myös ylettömään suorapuheisuuteen - mutta kaikki aitous ja lennokkuus puuttuu. Kilpakaasojen puhe on komediallisesti koko elokuvan synkin hetki, mutta muutoinkin vitsien hatarat punchlinet on venytetty aivan liian pitkäksi. Yritys on kova, mutta energia ei välity.

Amerikkalaiskriitikot ovat silti tästä pitäneet, joskin useimmat tuntuvat myöntävän kolmen tai neljän tähden tulevan jonkinlaisista ulkoisista ansiosta kuten istuvuudesta ajankohtaan tai vanhojen muistojen kirvoittamisesta. Harmitonta perushömppää tämä tietysti on, joten ei tästä ole mahdotonta pitää, mutta jonkinlaista omaperäisyyttä ja eloisuutta olisi silti toivonut.

Erinomainen kuva on jäsentynyt ja luonnollinen, mutta jää aivan viirun verran pehmeäksi ollakseen tuliterä elokuva. Jorinoivan dialogin ja vähämusiikkisen ääniraidan tunnelma jää uniseksi loppuhuipennusta lukuun ottamatta.

Ekstroissa iloinen mutta hyvin vähävillainen tekijöiden massakommenttiraita, making of -dokumentti (32 min.), mokia (10 min.) ja lähes kahden tunnin edestä erilaisia poistettuja tai pidennettyjä kohtauksia ja vaihtoehtoisia otoksia useassa eri paketissa. Ekstrojen mielenkiintoisinta antia tarjoilee making of -dokumentti, kun taas lisäotosket jäävät sekavaksi ja osin päällekkäisen oloiseksi sillisalaatiksi. Ekstrat esitettään osittain HD-muodossa. Mukana myös Digital Copy erillisellä levyllä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Paul Feig
Pääosissa: Kristen Wiig Maya Rudolph Rose Byrne Wendi McLendon-Covey Melissa McCarthy Chris O'Dowd
Tarina: Annie Mumolo Kristen Wiig
Kuvaus: Robert Yeoman
Musiikki: Michael Andrews

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Morsian ja morsiusneidot rivissä
Morsian ja morsiusneidot rivissä
Kaasot kilpasilla
Kaasot kilpasilla
Gilmore Girlsin Sookiena muistettava Melissa McCarthy tekee kuivan roolin ylisuorapuheisena morsiusneitona
Gilmore Girlsin Sookiena muistettava Melissa McCarthy tekee kuivan roolin ylisuorapuheisena morsiusneitona
Kristen Wiig
Kristen Wiig
Chris O'Dowd on poliisi, josta elokuva petaa oikeaa poikaystävää
Chris O'Dowd on poliisi, josta elokuva petaa oikeaa poikaystävää

Tekniset tiedot

Vuosi: 2011Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 264186EAN: 5050582826999

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään