Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Charlien enkelit

Charlie's Angels 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Vanha TV-sarja päivittyi näpsäkän rokkaavaksi vauhtielokuvaksi, jossa tavanomaisen yhden machon superagentin sijaan nähdään kolme fiksua, kaunista ja tappavaa sankaritarta konnajahdissa. Helppo huumori, simppeli juoni ja kikkaileva toiminta pelaavat yllättävän hyvin yhteen - mikä ole lainkaan sanottua, sillä niin usein tällainen pehmotoimintaviihde on epäonnistunut pelkästään rasittavin seurauksin. Tässä kuitenkin pako lentokoneesta yläilmoissa, vaarallisen tehtävän holvimurto ja päätön kaahailu ralliradalla ovat kaikki kotonaan, ja muutoinkin tapahtumat vain tanssahtelevat eteenpäin.

Hallittu ja levollinen kuva näyttää räiskyvältä, mutta yltää tarkkuudeltaan vain hyvälle keskitasolle. Referenssilevystä ei siis ole kyse, mutta pilkahduksia aiemmat DVD-julkaisut peittoavasta yksityiskohtaisuudesta on nähtävissä. Äänipuolella tarjolla on mallikas häviötön DTS, joka toistaa jyskyttävän musiikkiraidan, rymistelyn ja dialogin Barrymoren suomenkielistä letkaustusta myöten vaivatta.

Ekstroissa ohjaajan ja kuvaajan kommenttiraita, hyviä poistettuja kohtauksia ohjaajan alustuksin (5 min.), mokia (3 min.), 6 koostetta elokuvan tekemisestä (yht. 32 min.) ja 2 musiikkivideota. Ekstrat ovat tuttuja aiemmalta DVD-julkaisuilta, eikä niitä nähdäkään HD-muodossa. Uutena lisänä mukana on nettipohjainen triviatekstitys. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: McG
Pääosissa: Cameron Diaz Drew Barrymore Lucy Liu Bill Murray
Tarina: Ryan Rowe Ed Solomon John August Ivan Goff Ben Roberts
Kuvaus: Russell Carpenter
Musiikki: Ed Shearmur

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2000Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 101946EAN: 5051162269618

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään