Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Anchorman 2 - The Legend Continues

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Pohjalla piipahtanut Ron Burgundy kerää unelmatiiminsä kasaan ja haastaa koko uutismaailman uuden 24H-uutiskanavan keskiyön ankkurina. Matka takaisin huipulle ja oman perheen suosioon olisi kenelle tahansa kuolevaiselle kivikkoinen taival, mutta lapsellisen jokeltelevalle, röyhkeän epäsovinnaiselle ja turvallisen aivottomalle miehelle tämä on kepeä askare.

Lujaa ja huonolla sihdillä iskevä komedia perustaa naurunsa älyvapaisiin kommentteihin, mutta onnistuu kaiken meuhkaamisen lomassa ottamaan hieman kantaa myös uutisiin viihteenä ja uutiskorporaatioiden taustaomistuksiin. Komedia ei ole edellisosan tasolla, mutta hauskaa on ajoittain muillakin kuin vain tekijöillä. Cameoiden lista on hengästyttävä.

Erinomainen kuva on terävä, luonteva ja tyylikkään filmimäinen. Hilpeän korni musiikkiraita popittaa kivasti. Ekstroissa tekijöidensä näköinen hupikommenttiraita (mukana päätähdet, ohjaaja ja tuottaja Judd Apatow), lyhyt making of (19 min.), mokia (15 min.), hauska kooste harjoituksista (22 min.) ja viisi poistetuista otoksista käyvää koostetta (yht. 16 min.). Erillisellä ekstralevyllä vielä lisäksi varsinainen making of -dokumentti (46 min.), lisää poistetettuja kohtauksia (10 min.), hengästyttävä määrä vaihtoehtoisia ja pidennettyjä otoksia (91 min.), trailereita ja koosteet esivisualisoinneista (9 min.), koe-esiintymisistä (7 min.) ja Jack Blackin lauluesitys (4 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Adam McKay
Pääosissa: Will Ferrell Steve Carell Paul Rudd David Koechner Christina Applegate Kristen Wiig Meagan Good James Marsden Greg Kinnear Jim Carrey Marion Cotillard Liam Neeson Will Smith Harrison Ford Sacha Baron Cohen Kirsten Dunst
Tarina: Will Ferrell Adam McKay
Kuvaus: Oliver Wood
Musiikki: Andrew Feltenstein

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2014Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112710217

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään