DVD - Arvostelu

Kaikki sanovat I Love You DVD arvostelu kansi

Kaikki sanovat I Love You

Everybody Says I Love You 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Ilahduttavan pöhkö Woody Allen -komedia ryhmästä newyorkilaisia, jotka säheltävät kukin tavallaan rakkauden kanssa. Pirteä huumori kukkii, läppä lentää ja maisemat vaihtuvat New Yorkista Venetsiaan ja Parisiin kuin James Bondissa konsanaan. Väliin mahtuu vielä muutama musikaalinen välinumerokin, vaikkei tätä aivan musikaaliksi tarvitse nimittääkään.

Hahmot ovat yksinomaan sympaattisia, eikä näyttelijäkaartista puutu isoja nimiä. Allen itse on jo kahteen kertaan jätetty äijänkäppänä, joka harkitsee itsemurhaa - mutta kaavailee matkaavansa Concordella Pariisiin, jotta ehtii vielä tehdä jotakin ja silti kuolla suunnittelemaansa aikaan. Goldie Hawn on ex-vaimona miehen paras kaveri ja Julia Roberts uusi ihastus, joka pakottaa hienoiseen luonteenpiirteiden valkopesuun. Nuoret Drew Barrymore ja Edward Norton deittailevat, vaikka edellinen kaipaisi hieman jännitystä turvalliseen elämäänsä. Natalie Portman lemmenkipeänä pikkusiskona, Alan Alda exän uutena miehenä ja Tim Roth hyväntekeväisyystapauksena täydentävät possen, mutta muutama muukin tunnistettava kasvo mahtuu vielä mukaan.

Hyvä kuva ja ääni. Vakaa kuvanlaatu ja siloposkiset niminäyttelijät saavat miltei unohtamaan, ettei kyseessä ole Blu-ray. Äänipuolella draaman väliin istutetut konstailemattomat lauluosuudet ovat mainittavin osatekijä, mutta myös pääosassa oleva dialogi toistuu hyvin. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Woody Allen
Pääosissa: Woody Allen Alan Alda Drew Barrymore Lukas Haas Goldie Hawn Gaby Hoffman Natasha Lyonne Edward Norton Natalie Portman Julia Roberts Tim Roth David Ogden Stiers
Tarina: Woody Allen
Kuvaus: Carlo Dipalma
Musiikki: Dick Hyman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1996Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 6438194049316

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Atlantic) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään