Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Rogue One: A Star Wars Story

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Universumi on hädässä. Pahan Voimat ovat muokanneet uuden joukkotuliaseen, Kuolemantähden. Sisäpiiristä vuotaa jymyuutinen. Jättiläismäisen murhavälineen sisälmyksiin on jätetty tietoinen bugi. Teknistä vajavaisuutta etsimään ryntäävät liittoutuneet kapinallisjoukot.

Rogue One: A Star Wars Story on megalomaaninen avaruustaistelu, jossa muoto voittaa sisällön tutuin lukemin 6-1. Hahmoja hallinnoidaan tylsästi, minkäänasteista luonnetta ei voi odottaa. Hyvän ja pahan taistelussa on pientä pelivaraa, jopa ohuenohuita muuttujia. Edes hyvillä ei ole pelkästään hyvät mielissä. Kapinallisryhmien yhteisen sävelen hakeminen luo mielleyhtymiä moniin arkisiin poliittisten ryhmittymien sekoiluihin.

Viimehetkisiä pelastumisia ja maahankaatuvaa trooper-metallia kuvataan rutkasti. Planeettojen ja muiden taivaankappaleiden välinen poukkoilu ajautuu liallisuuksiin, syvemmän sisällön esitteleminen hukkuu kuoren alle.

Sopivasti joulumarkkinoille 2016 valmistunut uusi Star Wars -tuoteketjusta spinoff-raiteille ajautunut elokuva viihdyttää pienestä räiskimisyliannostuksesta huolimatta. Elokuvasarjan alkuaikoihin sijoittuva Rogue One toimii kokonaisuutta miellyttävästi syventäen ja värittäen. Yllätysten perässä juoksevat etsinevät silti eri salin. (VA)

Laadukas kuva ja ääniraita. Kahden levyn laitos: ekstrat on tallennettu omalla levylleen. Dokumentteja on kaikkiaan 74 min. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Gareth Edwards
Pääosissa: Felicity Jones Diego Luna Ben Mendelsohn Donnie Yen Jiang Wen Forest Whitaker Mads Mikkelsen Alan Tudyk Riz Ahmed
Tarina: Chris Weitz Tony Gilroy
Kuvaus: Greig Fraser
Musiikki: Michael Giacchino John Williams (alkuperäiset tunnussävelmät)

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.39*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 8717418495831

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Disney) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään