DVD - Arvostelu

Extras – Statistien 2. tuotantokausi DVD arvostelu kansi

Extras – Statistien 2. tuotantokausi

Extras the complete second series 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Statistien ensimmäistä tuotantokautta vaivasi hienoinen jäykkyys, joka aiheutui Konttori-sarjan hurjasta suosiosta. Nyttemmin ongelma korjaantui, ja näyttelijän appoista arkea kuvataan nyt vapautuneemmin. Katsoja meinaa tosin mennä tosin kuolioon.

Näin ollen toinen kausi onnistuu paremmin. Myös cameot onnistuvat jopa aiempaa paremmin(mm. Robert de Niro, Daniel Radcliffe, Dame Diana Rigg). Kun sarjan katsoo levyltä, niin vatsanväänteet ovat kovilla. Joku raja täytyisi panna myötähäpeän tunteelle. Kauden alussa tykitetään tosissaan, kunnes katsojaparkaa hieman armahdetaan sofistikoituneemmilla teemoilla.

Tv-tason kuva näyttää välillä turhan rakeiselta. Pahin esimerkki on Ian McKellen –jakso, joka on liki luokaton. Stereo-ääniraita toistaa dialogin selkeästi. Kahden levyn laitoksessa toinen levy on pyhitetty todellisille ekstroille: Nigelin teippaus jatkuu 29 min, ylijäämäotoksia 9 min. ja dokumentit jokaisesta jaksosta (108 min.). Jälkimmäiset ovat miltei yhtä hauskat kuin itse valmiit ohjelmat. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ricky Gervais Stephen Merchant
Pääosissa: Ricky Gervais Steven Merchant Ashley Jensen Orlando Bloom David Bowie Ian McKellan Daniel Radcliffe Chris Martin Robert De Niro

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2006Kesto: 172 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 205793EAN: 6438044149753
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään