4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Peter Rabbit

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Lupsakan ilkikurisesti modernisoitu kerronta Beatrix Potterin kuuluisasta sadusta Petteri Kaniini. Muistojen utuisen piktoreski eläinsatu vaihtuu tässä hyperaktiiviseksi kanibakkanaaliksi, jossa lähes nonstop vitsailu ja vauhti ovat pääosassa.

Aivan pikkulasten elokuva tämä ei ole sen enempää hurjien tilanteidensa kuin tarinansa puolesta, mutta toisaalta aikuisemmallekin yleisölle riittää hupia läpän havainnoissa. Lopputuloksena on mainettaan parempi seikkailu, jossa menojalka vipittää ja suu soi pääosin vetreästi.

Hyvä kuva on vakaa ja luonteva tuoden animoidut eläimet henkiin uskottavasti. Väitetysti 3.4K:na kuvattu ja 2K:na masteroitu kuva näyttää muutamaan otteeseen keinotekoisesti terävöitetyltä, mutta valtaosin jälki on mukavan luontevaa ja erottelevaa. Kuva sijoittuu vakaasti johonkin HD:n ja 4K:n välimaastoon, mutta paikoin tarjolla on ilahduttavan erottelevaa toistoa, joka oikeuttaisi jopa täysiveroisen 4K:n tasolle. Mattamaisesti viimeistelty kuva on väritoistoltaan tyylikäs, mutta aivan kaikki otokset eivät näytä aidolta HDR:ltä. Petterille äänensä lainaavan Talk Show -isäntä James Cordenin vetämä englanninkielinen Dolby Atmos -ääniraita toimii energisesti. Tarjolla on myös suomenkielinen dubbi DD5.1-muodossa.

4K-version levy on ekstraton. Boksin niin ikään sisältämällä HD-version levyllä minielokuva, making of ja dance along -kooste. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Will Gluck
Pääosissa: James Corden Rose Byrne Domhnall Gleeson Sam Neill Daisy Ridley Elizabeth Debicki Margot Robbie
Tarina: Rob Lieber Will Gluck
Kuvaus: Peter Menzies
Musiikki: Dominic Lewis Wende Crowley

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7330031005327

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään