Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Krypton - 1. kausi

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Teräsmiehen tarun taaksepäin aina isoisän lapsuuteen asti vetävä sarja uuttaa mielekkään palkitsevan tieteisfantasian lorun, jossa pääosassa ovat nuoret aikuiset ja näitä puhuttelevat yhteiskunnan pakotetut normit. Tarinan näyttämönä toimii luokkataistelun ja sisäänpäinkääntyneisyyden kanssa kamppaileva Krypton.

Nätti ja näpsäkkä seikkailu on niin visuaalisesti kuin tarinallisesti hiottu. Sulavasti esitetty pehmopoliittinen piruetti juottaa yhteen kaikki teinitieteisjännäreiden angstit ja traumat, mutta kokonaisuus ei ole hullumpi. Lopputuloksena on virkeä ja seikkailuhenkinen keitos, joka maistuu sangen tuoreelta kaikista smallvilleistä ja genren tusinaviihdykkeistä huolimatta.

Kotimaassaan Yhdysvalloissa sarja on saamassa jatkoa toisen kauden merkeissä.

Viitseliäästi lavastettu kuva luo uskottavasti toisen maailman, joka on ilmeikäs sekoitus Supermania ja Star Trekiä. Niin ikään virkeä ääniraita kävisi hyvin elokuvan ääniraidasta, jonka musiikkikin kestää ainakin muutaman jakson mukisematta. Kokonaisuutta ei aivan erehdy luulemaan täysiveriseksi elokuvaksi, mutta sarjaksi anti on todella hyvää. Ekstroissa kolme koostetta, poistettuja kohtauksia ja mokia. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: David S. Goyer
Pääosissa: Cameron Cuffe Georgina Campbell Shaun Sipos Elliot Cowan Ann Ogbomo Aaron Pierre Rasmus Hardiker Wallis Day Blake Ritson Ian McElhinney Colin Salmon
Kuvaus: Christopher Baffa
Musiikki: Pinar Toprak

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2019Kesto: 427 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112747671

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään