4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Widows

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Joukko pikkurikollisia iskee miljoonakeikan myötä lapionsa pysyvästi kuuden jalan syvyyteen. Pakon edessä miesten lesket jatkavat puolisoidensa uraa.

Yksinkertaisen koukuttavan juonen ympärille on punottu rouhean iskevä vyyhti kalavelkoja ja poliittista suhmurointia chicagolaisten sieluista. Tarina voisi helposti eksyä Ocean’s 8:n komediallisille linjoille, mutta nyt Michael Mannin ”Heat - ajojahti” tuntuu lähemmältä vertailukohdalta — ja tämä on korkea kunnianosoitus.

Filmille kuvattu ja 4K:na masteroitu kuva näyttää rakeensa, mutta myös vaikuttavan määrän yksityiskohtia niiden lomasta. Näyttävän rosoinen ja väritoistoaan myöten uskottavan tummasävyinen kuva luo miljöönsä nohevasti. Samaa paria oleva ääniraita on skarppi, iskevä ja miltei dokumentaarimaisen läsnäoleva. Boksin 4K-levy on ekstraton, mutta mukana seuraava HD-versio tarjoilee lisukkeiksi kolmiosaisen dokumentin (52 min.), gallerian ja trailerin. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Steve McQueen
Pääosissa: Viola Davis Michelle Rodriguez Elizabeth Debicki Cynthia Erivo Colin Farrell Jacki Weaver Robert Duvall Liam Neeson
Tarina: Gillian Flynn Steve McQueen Lynda La Plante
Kuvaus: Sean Bobbitt
Musiikki: Hans Zimmer

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112747114

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään