Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Internship - Unrated

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Kahden kellomyyjän elämästä tuntuu veto olevan loppu, mutta onneksi kesäharjoittelu internetin aallon harjalla ratsastavassa Googlessa tuo väistämättä muutoksia elämään. Vince Vaughn ja Owen Wilson vetävät itsensänäköistä komediaa symppiksellä asenteella, mutta komedian parasta antia on silti kiistatta nähdä vilaus internet-jätin sisältä - sisäpiiristä kantautuneiden kuulopuheiden perusteella elokuvan maalaama kuva ei lopulta ole kovinkaan kaukana todellisuudesta.

Elokuva on yhtäaikaa yksi pitkä Google-mainos ja Google-miljööllä häpeilemättömästi revittelevä komedia. Lopputulos ei kuitenkaan ole hullumpi, sillä kepeä, hyvin annosteltu hupailu osoittaa, että tämäkin kombo voi hyvinkin olla synerginen yhdistelmä.

Levyltä löytyy sekä alkuperäinen teatteriversio, että uusi noin 6 minuuttia pidempi Unrated-versio, joka lisää muutaman vitsin ja paljon paljasta pintaa.

Tasokas kuva esittää Google lasipalatsit, Stanfordin yliopiston kivikolossit ja San Franciscon yöelämän ylöosattoman blingin tyylillä. Arkkitehtuuriotoksissa jälki on moitteettoman terävää, mutta lähikuvissa kuvan päälle laskeutuu toisinaan hento puuterimainen kalvo. Silti kuva on pehmeä vain tarkoituksella ja vain muutamassa yökerho-otoksessa. Ääniraita selviää hyvin huispausmatsin tohinoista, yökerhon jytästä ja Golden Gaten maisemien tunnelmoinnin.

Ekstroissa asiallinen ohjaajan kommenttiraita teatteriversiolle, poistettuja kohtauksia (8 min.), pseudodokumentti huispauksesta (18 min.) ja traileri. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Shawn Levy
Pääosissa: Vince Vaughn Owen Wilson Rose Byrne Max Minghella John Goodman Will Ferrell
Tarina: Vince Vaughn Jared Stern
Kuvaus: Jonathan Brown
Musiikki: Christophe Beck

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2013Kesto: 119/125 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112700775

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään