Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Seitsemän elämää

Seven Pounds 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Laupias samarialainen (Will Smith) haravoi maita ja mantuja löytääkseen seitsemän ansaitsevaa ihmistä, joiden elämän hän voisi parantaa. "Pursuit of Happiness":in tekijätiimin elokuva vokottelee samanlaisia ilon ja surun sekaisia tunnelmia, mutta tällä kertaa vire on laskusuuntainen. Lopputulos on yhtä aikaa koskettava ja masentava, ja elävistä tapahtumistaan huolimatta hivenen turhan laskelmoidun oloinen vyyhti. Siinä missä pursuit oli inspiroiva kertomus sitkosta haasteiden edessä, on tämä kertomus uhrauksesta ja hyvityksestä.

Kauniisti sommiteltu kuva leikittelee paikoin fokuksen kanssa, mutta yltää halutessaan varsinkin päivänvalossa veitsenterävään jälkeen. Väritoisto on hallittua, mutta ennemminkin hivenen kellertäväksi sävytettyä kuin täysin luonnollista. Rauhallisesti liplattava ääniraita kerää voltteja tarvittaessa, mutta ennen kaikkea äänimaailma on elegantti ja henkevä.

Ekstroissa keskinkertainen ohjaajan kommenttiraita, hyvä making of (31 min.), poistettuja kohtauksia (4 min.) ja yllättävän mielenkiintoiset minikoosteet meduusoista (5 min.), painokoneista (9 min.) ja näyttelijöistä (13 min.). Ekstrat esitetään HD-muodossa englanniksi tekstitettynä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Gabriele Muccino
Pääosissa: Will Smith Rosario Dawson
Tarina: Grant Nieporte
Kuvaus: Philippe Le Sourd
Musiikki: Angelo Milli

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2008Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 208360EAN: 5051160248578

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään