Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Underdog - Alakynsi

Underdog 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Lapsille suunnattu supersankarielokuva Beaglestä, joka saa supervoimat ja oppii puhumaan altistuttuaan hullun tiedemiehen geenimuunnoslitkuille. Elokuvaan on saatu mahdutettua kaikki mahdolliset dogi-vitsit ja pakolliset lainat elokuvista "101 dalmaatialaista" ja "Kaunotar & Kulkuri", mutta kokonaisuus ei aivan yllä trailerin lupaamalle aikuiskatsottavalle tasolle.

Sekä kuva että ääni ovat teknisesti moitteettomia. Kuva on ihailtavan terävä, levollinen ja myös väritoistoltaan hallitun vivahteikas. Äänipuolella on tarjolla alkuperäinen englanninkielinen ääniraita DD5.1- ja PCM5.1-muodoissa, sekä dubattu suomenkielinen DD5.1-ääniraita. Näistä alkuperäinen häviötön PCM-ääniraita on kaikinpuolin miellyttävin, mutta myös DD5.1-ääniraidat toimivat ongelmitta ja ovat sisällöllisesti yhtälailla ilahduttavan rikkaita.

Ekstroissa kaksi hyvin valittua alkuperäisen Underdog-sarjan jaksoa (yht. 10 min.), musiikkivideo, poistettuja kohtauksia ohjaajan alustuksin (8 min.), pieleenmenneitä otoksia (2 min.) ja pariminuuttisiin making of -pätkiin linkitetty videopäiväkirja (6 min.). Ekstrat tarjoillaan teräväpiirtomuodossa ja suomeksi tekstitettyinä. Arvostelusoitin vaati ohjelmistopäivityksen ylipäätänsä toistaakseen elokuvan ja kaatuili vielä sen jälkeenkin muutamaan otteeseen elokuvaa ja ekstroja katsottaessa. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Frederick Du Chau
Pääosissa: James Belushi Peter Dinklage John Slattery Amy Adams Jason Lee
Tarina: Adam Rifkin Joe Piscatella Craig A. Williams W. Watts Biggers
Kuvaus: David Eggby
Musiikki: Randy Edelman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2007Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: PCM5.1 (ENGLANTI)
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 205823EAN: 8717418148812

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään