Uusimmat arvostelut

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
The MuleThe Mule
Ohjaus Clint Eastwood
Pääosissa mm. Clint Eastwood, Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña ja Dianne Wiest

Clint Eastwood se vaan paukuttaa laatuelokuvia kuin henkseleitä vielä vuotta vaille satavuotiaana. The Mule ei kaiken lisäksi ole kovin helppo rasti, sillä se kuvaa väkivallastaan tuttua huumekartellia, mutta intensiivisyys ja jännitys luodaan miltei täysin ilman väkivaltaa, eikä sen uhallakaan juuri mässäillä.

Tarina perustuu lehtiartikkeliin, joka kertoi huumekauppiaden lähetiksi ryhtyneestä ysikymppisestä Korean sodan veteraanista.

Huumekauppa on alusta, jolla ohjaaja kuvaa yhtä tärkeintä länsimaiden sosiologista draamaa, ikääntymistä. Senorikansalaisen määrä ja yksinelävien määrä kasvaa kohisten. Voi vain kuvitella, mitä tapahtuu, kun toisen...

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
 DVD arvostelu kansi
Castle RockCastle Rock

Kellarisynkkä sarja herättelee henkiin Stephen Kingin luomaa mytologiaa vaihtelevalla menestyksellä. Toisia ulottuvuuksia ja paholaisen olemusta luotaava sarja ottaa itsensä hitusen turhan vakavasti ja kompastuu paikoin omiin juonisolmuihinsa. Sarja tuntuukin pidennetyltä Salaisten kansioiden kauhujaksolta ilman Mulderia ja Scullya pääosissa - tätä vaikutelmaa korostaa vielä se, että tässä nähdään lukuisia X-Filesista tuttuja sivuosanäyttelijöitä.

Kuten Kingin tarinat yleensä, tämä sopii synkistelyyn niile, joille ei pirteä komedia maistu. Muutamat kohtaukset ja säikyttelyt onkin pätevästi toteutettu.

Lisätty keskiviikkona klo 08:00Lue koko arvostelu
LoroLoro
Ohjaus Paolo Sorrentino
Pääosissa mm. Toni Servillo, Elena Sofia Ricci, Riccardo Scamarcio ja Kasia Smutniak

Juhlimisesta tulee krapula. Fyysisestä kankkusesta selviää kyllä, se tiedetään. Vaikeampi mäki kivuttavaksi on henkisellä puolella.

Palkittujen teosten jälkeisiin projekteihin tarttuminen on todistetusti osoittautunut taiteilijoille haasteeksi. Vastaavaa on kuultu myös urheilumaailman puolella. Menestyskrapula tunnistetaan monissa yhteyksissä.

Paolo Sorrentinon nimi nousi esiin viimeistään Suuri kauneus -elokuvan (2013) myötä. Sateli pystiä jos jonkinlaista. Vaikka elokuvassa olikin onnistuneita palasia, krapulan vastenmielisen tuoksahduksen saattoi jo haistaa savun vasta ollessa nousemassa. Ympärillä havaitsi orastavan kuplan, maineessa ilmaa. Laskuhumalassa syntynyt...

Lisätty maanantaina klo 08:00Lue koko arvostelu
Näytä lisää uusia arvosteluita

Palvelun tarjoavat

Heinäpään Viestintä Oy on gastronomiaan ja populaarikulttuuriin keskittyvä kustantaja, joka vastaa muun muassa Viinioppaasta ja DVD-oppaasta.
MetaVisual Oy on yritys- ja yliopistomaailmojen rajapinnassa syntynyt innovatiivinen ja aidosti asiakaskeskeinen ohjelmistoyritys.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään